Foto: MP Most
Most

Mostecko - Mostečtí a litvínovští strážníci pomohli šestnáctiletému chlapci z Plzně, který v nočních hodinách zůstal bez hotovosti na zastávce MHD.

"Po v nočních hodinách se na linku 156 obrátil s žádostí o pomoc strážníků muž z Plzně, který uvedl, že jeho šestnáctiletý syn stojí na zastávce MHD u zimního stadionu v Mostě v ulici Rudolická a nemůže se dostat na Hokejovou akademii v Litvínově, kde je ubytovaný, protože nemá dostatečnou finanční hotovost, MHD v tuto noční hodinu již nejede a syn si neví rady," přiblížila událost mluvčí mostecké městské policie Veronika Loucká.

Operátor kamerového systému zjistil uvedeného mladíka na zastávce u zimního stadionu a monitoroval ho do příjezdu hlídky strážníků.

"Po dohodě s otcem mladíka a Městskou policií Litvínov mostečtí strážníci chlapce naložili do služebního vozidla a na hranicích obou měst předali litvínovským strážníkům, kteří mladíka v pořádku dopravili na Hokejovou akademii HC v Litvínově," dodala mluvčí.  

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru