Ilustrační foto: CC0
Most

Teplice – Z trestného činu ohrožování výchovy dítěte byla obviněna 46letá žena z Teplic. Ta má dceru, která navštěvuje první stupeň základní školy. Ve škole se však vyskytuje sporadicky, ačkoliv jí v tom nebrání žádné zdravotní ani jiné problémy.

Díky tomu, že matka nedohlíží na její školní docházku, zameškala v uplynulém školním roce 398 hodin. Ve stejném rytmu pokračuje její absence i letošní školní rok, kdy má vykázáno 60 zameškaných hodin. Matka se navíc nedostavuje na školní konzultace ani třídní schůzky.

„Pro policisty je již známou firmou, neboť za stejný trestný čin již byla v minulosti 4krát soudem odsouzena. Nyní se tak před soudem bude zpovídat znovu. Za opakování stejného skutku jí hrozí až pětiletý trest odnětí svobody," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošov

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru