Foto: ŘSD Ústeckého kraje
Most

Chomutovsko – V pondělí zahájili silničáři na několika místech frézování povrchu pravého jízdního pruhu silnice I/13 ve směru od Mostu na Chomutov. V úterý již začali pokládat nový povrch. Do konce týdne bude hotovo i v levém jízdním pruhu.

Práce probíhají na silnici v úseku od Vysoké Pece až po příjezd do Chomutova, tedy na úroveň obchodu SIKO. „V jízdním pásu směr Karlovy Vary je nyní provoz veden levým jízdním pruhem. Pokládku dokončíme ve středu a začneme naopak frézovat levý jízdní pruh, který tak bude pro řidiče uzavřen. Provoz bude veden v pravém pruhu. Pokládku nového povrchu dokončíme za předpokladu dobrých klimatických podmínek do konce týdne," uvedla mluvčí ŘSD Ústeckého kraje Dana Zikešová.

V zúženém úseku platí omezení nejvyšší povolené rychlosti.

Foto: ŘSD Ústeckého kraje

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru