Prodejna v centru Mostu.
Most

Most - Už jste si oblíbili nakupování u iGut.cz pro jejich nízké ceny a široký výběr německých delikates a globálních lahůdek? Teď pro Vás máme další skvělou zprávu! Představujeme nový věrnostní program s kartičkami, který vás odmění za vaše nákupy na naší prodejně na třídě Budovatelů v Mostě.

Nové věrnostní kartičky: Více nákupů, větší odměny!

Naše nové věrnostní kartičky jsou jednoduché a výhodné. Za každý nákup nad 400 Kč na naší prodejně získáte razítko. A co je nejlepší? Při šestém nákupu získáte slevu 30%! A nebojte, naše věrnostní kartičky nemají omezenou platnost, takže si můžete užívat slevy ve svém vlastním tempu.

Naše oblíbená rozvozová služba stále v plném proudu

Nezapomeňte, že kromě naší nové věrnostní kampaně, pokračujeme i v naší osvědčené rozvozové službě. Vaše oblíbené produkty doručíme až k vašim dveřím zcela zdarma a to do 45 minut od objednání. Rychlý, pohodlný a spolehlivý nákup je s iGut.cz vždy na dosah ruky.

Sledujte nás a nezmeškejte žádné akce

Chcete být v obraze? Sledujte nás na Facebooku na GUT Německé potraviny a drogerie, kde pravidelně zveřejňujeme aktuální nabídky, speciální akce a důležité informace o našich produktech.

Připojte se k nám!

Věrnostní program iGut.cz je náš způsob, jak poděkovat našim věrným zákazníkům. Ať už nakupujete osobně nebo využíváte naše rozvozové služby, vždy se Vám snažíme poskytnout nejlepší možný zážitek. Navštivte nás v Mostě a začněte sbírat svá razítka již dnes!

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru