Objekt střelnice v Mostě je v bývalém podchodu k nádraží. Disponuje i barem s posezením. Ilustrační foto: Oldřich Hájek
Most

Most – V bývalém podchodu k nádraží v Moskevské ulici v Mostě, kde je provozována řadu let střelnice, se změnil majitel. Od listopadu je střelnice s veškerým vybavením v majetku města. Od roku 2024 ji bude provozovat společnost Speedy Bullets s. r. o.

Město dostalo od původního majitele nabídku objekt odkoupit, přičemž ze zápisu z jednání Rady města Mostu byla v usnesení maximální částka za odprodej 100 tisíc korun včetně DPH. Investice se městu okamžitě vrátí. Nový nájemce totiž podepsal pronájem na dobu 10 let s ročním nájemným ve výši 96 tisíc korun za rok bez DPH.

„Odkup prostoru střelnice byl pro nás důležitý i z hlediska toho, že do ní chodí trénovat střelbu naši strážníci," podotkl starosta Mostu Marek Hrvol.

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru