Ilustrační foto
Most

Ústecký kraj - Během svátků budou v Ústeckém kraji otevřené také některé pohotovostní zubní ordinace. Pokud vás třeba kvůli nadměrnému degustování cukroví začnou trápit akutní problémy se zuby, poradíme, kam se vydat.

Ústí nad Labem

V Ústí nad Labem je o svátky zubní pohotovost zajištěna v budově zdravotního střediska na adrese Mírová 2700/8 od 8 do 18 hodin.

Most

V Mostě je zajištěná pohotovost ve třetím patře mostecké polikliniky o sváteční dny od 9 do 14 hodin. Přístup je zajištěn přes centrální příjem.

Děčín

Se zuby vám v Děčíně pomohou pouze o vánoční víkend 23. a 24. prosince, kdy má pohotovost MUDr. Tomáš Charvát na adrese U Přívozu 18/4 od 8 do 10 hodin. Kompletní rozpis služeb stomatologické pohotovosti najdete zde.

Bílina

Zubní pohotovost přes vánoční svátky v Bílině letos zajištěna nebude. Hornická nemocnice s poliklinikou uvede pohotovost do provozu až 2. ledna. 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru