Stromky odkládejte ke kontejnerům. Pracovníci technických služeb je z ulic odváží po svátcích každý den. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most, Litvínov – Technické služby v Mostě i v Litvínově tradičně svážejí vánoční stromky z ulic města, jakmile se přehoupne nový rok. Mnoho lidí nevyčkává s odstrojením stromku na 6. leden, jak je zvykem, a tak se první jedličky, smrčky i borovičky objevují u kontejnerů již od konce prosince.

Stromky je třeba pečlivě odzdobit. Poté je možné je nechat položené u popelnic, odkud je pracovníci technických služeb průběžně budou uklízet, dokud to bude třeba. „Stromky svážíme společně s dalšími prořezávkami na sběrný dvůr. Následně je budeme štěpkovat a použijeme při další údržbě města,” uvedl ředitel Technických služeb Most Michal Hartman.

Vánoční stromky lze také odvézt přímo na sběrný dvůr, a to jak v Mostě, tak v Litvínově.

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru