Foto: Policie ČR
Most

Lounsko – I pátek, tentokrát po 8 hodině ráno na dálnici D7 havaroval na 56.4 km ve směru Praha - Chomutov kamion. K obdobné nehodě došlo i v noci na čtvrtek, kdy se musel celý náklad z havarovaného kamionu přeskládat do jiného.

„Dálnice D7 u Postoloprt ve směru na Chomutov je v tuto chvíli částečně uzavřena z důvodu nehody kamionu, který je na 56. km převrácený mimo vozovku. Na místě dochází k vyproštění kamionu, které si s velkou pravděpodobností vyžádá úplné uzavření dálnice D7 na 56. km ve směru na Chomutov. Omezení bude trvat minimálně celé dopoledne. Nehoda se obešla bez zranění a u řidiče můžeme také vyloučit přítomnost alkoholu," řekl policejní mluvčí Jakub Mareš.

1901kamion5 87f8c

Foto: redakce

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru