Pohled přes webkameru na klínskou sjezdovku. Zdroj: Skiareál Klíny
Most

Krušné hory – Kdo si udělal v pátek volno, nebo může brzy skončit v práci a je vášnivým lyžařem, ten vyhrál. Nádherné počasí a skvěle upravený svah hlásí Klíny. Celý týden navíc jezdí i sedačková lanovka, od úterý včetně večerního lyžování. Obnovení provozu o víkendu hlásí i Skiareál Český Jiřetín.

„O víkendu v provozu vleky č. 1, č. 2 U Kostela a č. 4 Čerťák," hlásí českojiřetínský skiareál na sociálních sítích. 

Na Českém Jiřetíně budou o víkendu v provozu tři vleky. Foto: Skiareál Český Jiřetín

V Meziboří je upravena část svahu pro bobování a sáňkování, správci svahu se snaží zasněžovat. Kdy se spustí vlek, o tom bude město informovat na svém profilu na sociálních sítích

Ideální podmínky jsou na Klínech, kde je perfektně upravena hlavní sjezdovka, dětské hřiště pro výuku i cvičná louka s pojízdným pásem. „V neděli 21. ledna bude částečně omezen provoz na sjezdovce Kotva (v prostoru mezi Centrální a sjezdovkou Poma) v době od 9:00 do 13:00. Proběhnou zde dětské závody Krušnohorského pohárku. Děkujeme za pochopení," upozorňuje Sportareál Klíny.

Takto luxusně upravený povrch čekal na lyžaře na Klínech v pátek ráno. Foto: Sportareál Klíny

Na víkendový provoz se připravuje také Skiareál Bouřňák na Teplicku, který během pátku na sociálních sítích zveřejní, které všechny části areálu budou v provozu.

V Mezihoří jsou připraveny na víkendové lyžování všechny svahy a také 20 km běžeckých stop.

Upravené běžecké stopy kolem Mezihoří. Foto: Skiareál Mezihoří

 

Na Klínovci budou od soboty otevřeny všechny svahy včetně Jáchymovské, Slalomáku a Karáska. Lyžaři si tak budou užívat jízdu na 25 km upravených svazích.

Na sjezdovce v Potůčkách na Karlovarsku jsou dva metry sněhu. Zde se bude lyžovat opět až do jara. 

Skiareál Potůčky. Foto: SKIPOT

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru