Ilustrační foto
Most

Ústecký kraj - Policisté v těchto dnech sdělili podezření z trestného činu krádeže muži z Lounska. Způsob, jakým se zločinu dopustil, je nanejvýš znepokojující.

"Neznámý pachatel měl na začátku listopadu v Lounech okrást nemocného muže. Dle zjištěných informací dotyčný využil skutečnosti, že poškozený měl epileptický záchvat a sundal mu ze zad batoh i s obsahem v celkové hodnotě tři tisíce korun. Okradený muž celou věc následně oznámil na policii," popsal případ policejní mluvčí Jakub Mareš.

Policisté zjistili, že za tímto činem stojí 22letý muž, který se bude za své jednání zodpovídat před soudem. V případě uznání viny mu hrozí odnětí svobody až na dvě léta.

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru