Viliam Kotlár má bydliště v Bílině. Vyhýbá se nástupu do vězení. Foto: PČR
Most

Ústecký kraj – Tepličtí policisté pátrají po muži z Bíliny, který má nastoupit do výkonu trestu odnětí svobody za krádeže. Několik měsíců se však nástupu vyhýbá. Také klášterečtí policisté pátrají po 40letém muži podezřelém z trestných činů krádeže a porušování domovní svobody.

„V případě poznatků k osobě kontaktujte policisty na lince 158, nebo na kterémkoliv policejním oddělení," vyzývá veřejnost policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

Hledaný Viliam Kotlár z Bíliny je vysoký cca 170 cm a vzhledově odpovídá stáří 38 až 43 let. Více informací k hledanému muži najdete ZDE. Pokud je odkaz neaktivní, osoba byla již vypátrána. 

Hledaný Jan Krupa se pohybuje v komunitě bezdomovců. Foto: PČR

 

Klášterečtí policisté pátrají po 40letém muži podezřelém z trestných činů krádeže a porušování domovní svobody. Na hledaného, který s policií nespolupracuje, byl kvůli podezření z vloupání do chaty na Klášterecku vydán souhlas se zadržením. Mimo to na něj Okresní soud v Chomutově vydal příkaz k zatčení.

Podle policistů se jedná o muže bez domova, který by se mohl pohybovat na Kadaňsku, pochází nicméně z Liberce.

Bližší informace k hledanému naleznete na tomto odkazu. Pokud odkaz není aktivní, pátrání bylo ukončeno.

„Policisté tímto žádají veřejnost o pomoc při pátrání. Pokud budete mít informace, které by mohly vést k vypátrání muže, obraťte se, prosím, na linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu," doplňuje policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru