Ilustrační foto: CC0
Most

Most – Jako naprosto nepoučitelný se zdá 36letý muž, který má s porušováním zákona bohaté zkušenosti. Přestože velmi dobře ví, jak to vypadá u soudu na několika místech republiky, dosud nepochopil, jak se chovat, aby neporušoval zákony.

Policisté mosteckého obvodního oddělení předali sdělení podezření 36letému muži ze spáchání pokusu krádeže vloupáním. Ten měl v městské části Pod Lajsníkem na samotném počátku února vypáčit dvě petlice na plaňkových dveřích do sklepní místnosti. Muži se nepodařilo do kóje vniknout a odešel s nepořízenou.

Po krátké době se do sklepního prostoru vrátil a pokoušel se povolit šrouby jiných dveří. I tentokrát odešel s prázdnýma rukama a způsobil akorát celkovou škodu na majetku ve výši 1 tisíc korun. Netrvalo dlouho a přivolaní policisté Mostečana zadrželi. Získali totiž poznatky o pohybu podezřelého. Ten byl na návštěvě v bytě u jednoho z nájemníků, odkud putoval rovnou do cely. „Zadržený má bohatou majetkovou trestní minulost, za kterou byl soudy v Praze 9, v Mostě, ale i v Karlových Varech potrestán. To mu zřejmě při rozhodování o dalším trestu, který může být až tři roky vězení, nepřilepší," potvrdil policejní mluvčí Václav Krieger.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru