Ilustrační foto: Ilona Kaulfuss
Most

Ústecký kraj – Firmy, podnikatelé, výrobci a řemeslníci, kteří mají zájem o získání značky “KRUŠNOHOŘÍ regionální produkt“, mohou začít podávat své žádosti. Koordinátor značky, spolek MAS Sdružení Západní Krušnohoří, vyhlašuje 22. výzvu k předkládání žádostí o udělení značky.

Dvaadvacáté kolo certifikace se uskuteční 26. března. Veškeré informace o podmínkách přidělení značky, formulář žádosti, zásady udělování a užívání značky a další certifikační kritéria najdou zájemci na webové stránce: www.maskaszk.cz/mas-szk/krusnohori-regionalni-produkt/ Žádost, která musí být doručená nejpozději do 19. března, si mohou vyzvednout i osobně nebo požádat o zaslání emailem Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Certifikát opravňuje držitele k užívání značky „KRUŠNOHOŘÍ regionální produkt“ na všech certifikovaných produktech i propagačních materiálech. Certifikát platí dva roky. Značka spotřebiteli garantuje původ výrobku v regionu, jeho kvalitu a rovněž šetrnost k životnímu prostředí. Certifikované produkty jsou zařazené na společné webové stránky a propagované koordinátorem na různých akcích a v propagačních materiálech.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru