Ilustrační foto: CC0
Most

Most – Dva opilí řidiči skončili v posledních dnech na policejních stanicích. Na prvního z nich narazila hlídka strážníků poté, co v Mostě šněroval ulice Obránců míru a 1. máje. Stylem jízdy si 51letý řidič ve vozidle Audi doslova říkal o kontrolu.

Hlídce strážníků nadýchal 2 promile alkoholu dechu, a proto si ho převzali policisté hlídkové služby, kteří zadrženého převezli do cely. Po vystřízlivění si motorista na služebně převzal sdělení podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Druhý řidič ve věku 63 let zase nedojel domů na samotném začátku tohoto týdne. Toho ve vozidle Škoda v ulici Podkrušnohorská krátce před půlnocí zadrželi litvínovští policisté poté, co se motorista podrobil dechové zkoušce. Přístroj totiž ukázal hodnotu přesahující 2,5 promile. Odvoz služebním vozidlem měl tak zajištěný i Litvínovan. „Oba muži mohli ohrozit život nebo zdraví lidí nebo způsobit značné škody na majetku, proto jim teď v případě uznání viny až rok ve vězení," poznamenal policejní mluvčí Václav Krieger.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru