Ilustrační snímek
Most

Ústecký kraj - Ve snaze posílit školský systém na Ústecku a zajistit optimální prostředí pro vzdělávání žáků, vyhlašuje Ústecký kraj rozsáhlé konkursní řízení. Sedmnáct škol a školských zařízení otevírá své dveře pro nové ředitelské talenty, které budou vést do budoucna naše školství.

Informuje na svých stránkách Ústecký kraj, který zároveň chce především vyjádřit uznání a dík všem dosavadním ředitelům, kteří svou prací přispěli k rozvoji škol a zařízení a k vytváření příznivého prostředí pro vzdělávání žáků. "Jejich úsilí není podceňováno, právě na jejich pracovní dědictví chceme navázat a posunout se ještě dále," uvádí tisková zpráva. 

Ústecký kraj nyní hledá novou skupinu ředitelů, vedoucích pedagogických pracovníků, kteří budou mít nejen odborné znalosti a schopnosti, ale také vůli a odhodlání vést školské organizace k excelenci. Kraj chce, aby školy byly vedeny skutečnými lídry, kteří budou mít na srdci nejen akademický úspěch žáků, ale také jejich celkový rozvoj a pohodu. 

Kraj proto vyzývá všechny aktivní a odborně kvalifikované pedagogy, kteří se chtějí podílet na budování budoucnosti kraje skrze vzdělání, aby se přihlásili do výběrových řízení.

"Vaše zkušenosti, vášeň a angažovanost jsou klíčové pro úspěch našich škol a pro budoucnost našich žáků. Věříme, že společně dokážeme vytvořit prostředí, kde každý žák bude mít možnost dosáhnout svého potenciálu a kde se bude cítit podporován, motivován a respektován. Přijďte být součástí této vzrušující cesty k lepšímu vzdělání pro všechny," doplňuje tisková zpráva s tím, že zájemci najdou podrobnosti na stránkách kraje. 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru