Ilustrační foto: CC0
Most

Most – Na hlídku mosteckých policistů narazil uplynulý pátek dvě hodiny po půlnoci 51letý řidič z Bíliny a setkání pro něj nedopadlo nejlépe. Při kontrole v ulici U Stadionu strážci zákona zjistili, že motorista ve vozidle Opel nemá za volantem co dělat. Řidičský průkaz byl nucen za své prohřešky odevzdat, protože mu Městský úřad Poděbrady uložil zákaz řízení motorových vozidel.

Ten je platný ještě do srpna tohoto roku. Domů řidič tak nedojel. Policisté ho na místě zadrželi a převezli do cely. Hlídce sdělil, že jezdit automobilem prý musí hlavně kvůli práci. „Na obvodním oddělení v Mostě si zadržený převzal sdělení podezření ze spáchání trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání," uvedl policejní mluvčí Václav Krieger. Bude-li muž uznán vinný, je možné, že se sveze do vězení, kde pobude až dva roky.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru