Strážníci zajistili žáka autoškoly, který řídil bez řidičského oprávnění. Sám je na sebe upozornil, když zaparkoval na přechodu. Foto: MP Most
Most

Most - Při průjezdu ulicí M. G. Dobnera v Mostě motohlídka strážníků zaznamenala vozidlo s řidičem, které stálo na přechodu pro chodce.

Strážníci zastavili služební vozidlo a řidiče vyzvali k prokázání totožnosti a k předložení dokladů potřebných k řízení a provozu motorového vozidla. Muž na místě řidiče strážníkům uvedl, že ve vozidle pouze sedí, a že vozidlo zaparkoval na přechod pro chodce někdo jiný. Dále uvedl, že zatím nemá řidičský průkaz, ale je aktuálně žákem autoškoly.

"Po několika otázkách na údajného řidiče, na které muž nedokázal zodpovědět, rezignoval, a doznal, že vozidlo řídil a zaparkoval na přechodu on sám. Strážníci na místo přivolali Policii ČR a celou událost se všemi poznatky předali policistům k dalším úkonům," uvedla mluvčí městské policie Veronika Loucká.

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru