Zdroj: MP Most
Most

Most – Operátor kamerového systému městské policie v Mostě odhalil v tomto týdnu před jednou hodinou ranní dvě podezřelé osoby na parkovišti v ulici M. G. Dobnera. 

Operátor monitoroval jejich pohyb a zaznamenal, jak se dvojice mužů přiblížila k jednomu ze zaparkovaných vozidel. Následně viděl, jak jeden z podezřelých vniknul do vozidla oknem u spolujezdce, a druhý venku před vozidlem hlídal okolí. „Operační pracovník okamžitě informoval všechny motohlídky v terénu a strážníci ihned vyjeli na místo. Na relaci v radiostanici zareagovaly také hlídky Policie ČR," uvedla mluvčí městské policie Veronika Loucká.

Operátoři kamerového systému průběžně monitorovali podezřelé a informovali radiostanicí hlídky. Po chvíli operátoři hlásili, že každý podezřelý z místa činu odchází jiným směrem, a dále je monitorovali.

Jednoho z podezřelých následně zajistila hlídka Policie ČR, druhého podezřelého zajistili strážníci. Oba muže si na místě se všemi poznatky, kamerovým záznamem a dalším důkazním materiálem převzali přítomní policisté Policie ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru