Ilustrační foto
Most

Mostecko - Od neděle 3. března začnou ve vybraných lokalitách platit nové jízdní řády, které reagují na poptávku cestujících i místních zaměstnavatelů. Na Mostecku se mírně upraví časy odjezdů vybraných spojů linek 545 a 735.

Například díky velkému zájmu o autobusovou linku 413 mezi Litoměřicemi a Prahou se Ústecký kraj rozhodl podpořit přidání dalšího dopoledního spoje.

Posílení se dočká i linka 472 z Ústí nad Labem do Libouchce a Jílového. Linku 413 na Litoměřicku provozuje Ústecký kraj společně se Středočeským od loňského roku. Hned od začátku provozu byl o ni velký zájem. Proto se kraje nyní dohodly na přidání dopoledního spoje. Nově tak bude autobus vyrážet do pražských Letňan v 7:50, 8:50 a 10:50.

Nových spojů na Ústecku ve večerních hodinách se dočká i linka 472 z Ústí nad Labem ve směru na Libouchec a Jílové. 

Na Podbořansku kraj mírně upraví časy u ranního spoje linky 743 na trase Žatec – Libořice – Podbořany, aby lépe propojoval navazující spoje.

V lokalitě Lovosice – Louny se dočká úpravy dopolední spoj linky 705 v úseku Peruc, Telce – Peruc kvůli lepšímu propojení s městem Louny. 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru