Stezka s úkoly vede až na vrchol k hradu Hněvín.
Most

Most – Před dětmi jsou poslední dva dny jarních prázdnin a předpověď počasí slibuje slunečné dny. Ideální pro zábavnou poznávací procházku po okolí, kterou připravilo město Most ve spolupráci se stránkou Deník fejsbukové matky.

Poznávací trasa, kde na výletníky čekají hádanky a luštění tajenky, má přilákat do Mostu nejen malé turisty, je ale naprosto skvělá i pro místní. Přiznejte si – kolik z vás denně kouká na dominantu města a ještě na ni svoje ratolesti nikdy nevzal?

Celé dobrodružství začíná před oblastním muzeem. Potřeba je mapa, která je ke stažení ZDE. Na trase je 10 stanovišť, po správném doplnění děti získají tajenku. Než se ale vydáte na trasu, přečtěte dětem nejprve přiložený dopis a mějte k dispozici zadání do tajenky. Vše najdete ZDE. Její znění posílejte e-mailem na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. . Každý měsíc se losuje jeden z výletníků, který získá odměnu. Vždy připojte celé jméno, adresu a také kód výletu. 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru