Foto: MP Most
Most

Most – Strážníci zajistili tři osoby, po kterých pátrala Policie ČR. Dvě hledané osoby poznali díky místní znalosti strážníci, třetí poznali asistenti prevence kriminality Po 15. hodině prováděla motohlídka strážníků hlídkovou činnost v ulici Zdeňka Štěpánka, kde zahlédla dvě osoby – muže a ženu – o kterých strážníci díky místní znalosti věděli, že po nich pátrá Policie ČR.

Při spatření hlídky se muž dal na útěk a strážníci ihned informovali pomocí radiostanice všechny hlídky a operační středisko. Operátor kamerového systému zamířil kameru na místo události a muže odpovídajícího popisu uviděl, jak utíká ulicí Obránců Míru. Tam ho také zajistili strážníci. Muže vyzvali zákonnou výzvou, aby setrval na místě, a přiložili mu pouta, aby zabránili dalšímu útěku. Muže v celostátním pátrání a hledanou ženu pak společně předali policistům Policie ČR.

Na dalšího muže v celostátním pátrání strážníky upozornili asistenti prevence kriminality, kteří díky místní znalosti poznali hledaného muže na třídě Budovatelů. Muže, na kterého byl Okresním státním zastupitelstvím v Mostě vydán předběžný souhlas se zadržením z důvodu páchání trestné činnosti, předali strážníci Policii ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru