Ilustrační foto
Most

Ústecko – Radní schválili poskytnutí dvou dotací v oblasti sportu v celkové výši 160 000 Kč, kterými je podpořena celoroční údržba běžeckých tratí.

První dotaci obdrží Horský spolek Adolfov, z.s., který získá 120 000 Kč na úpravu, údržbu a technické zabezpečení běžeckých tratí. Dotace bude konkrétně použita na úhradu nákladů spojených s provozem rolby a na udržování tratí v zimním a letním období. Spolek Adolfov spravuje zhruba 28 km běžeckých tratí v jeho okolí. 

Příjemcem druhé dotace je SKI KLUB Pohoří u Malečova, který získá 40 000 Kč. Finanční prostředky budou využity především na úhradu nákladů na provoz sněžného skútru, rolby, traktůrku na sekání trávy či křovinořezu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru