Ilustrační foto: CC0
Most

Most – V Mostě v pasáži U Lva coworkingové pracoviště COMO, tedy sdílený kancelářský prostor i se zasedací místností. Už dva týdny nabízí sdílené kancelářské místo také spolek Spolu v harmonii. Je určené především rodičům malých dětí a její fungování podpořilo také město Most.

„Kancelář už krásně funguje. Využívají ji zatím maminky, které k nám do klubu Harmoníček pravidelně dochází," potvrdila Tereza Kalášková ze spolku Spolu v harmonii. Komunitní centrum je otevřeno od pondělí do čtvrtka od 8 do 13 hodin. „Samozřejmě pokud by byla potřeba využít kancelář v odpoledních hodinách, ta možnost tu je, stačí zavolat a domluvit se," dodala Kalášková.

Maminky si podle ní možnost využít kancelář pochvalují. „Většinou si chvíli s dětmi hrají, pak jdou pracovat do kanceláře. Ta je hned vedle herny, děti to vědí, mohou si za maminkou zajít. Nicméně v herně jsme vždy dvě dospělé osoby, které se dětem věnují," podotkla Kalášková.

Rodiče, kteří s dětmi do spolku dochází, mají zvýhodněnou cenu za užití kanceláře. Pokud přijde zákazník "zvenčí", hradí 100 korun za hodinu, ale max. 300 korun za den. Pokud potřebuje pohlídat dítko, cena je 250 resp. 750 korun za den. 

Spolek sídlí v ulici Lomená 45 v Mostě. Kontakt přes e-mail je Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru