Ilustrační foto
Most

Most – Nepříjemné situace prožívá žena, kterou se neustále snaží kontaktovat její bývalý manžel. Zakročit museli policisté. Ti předali sdělení podezření 58letému muži ze spáchání trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

Dotyčný nerespektuje rozhodnutí okresního soudu, které bylo vydáno před samotným koncem měsíce února letošního roku. „Podezřelý má stanoveno, že nesmí vstupovat do bezprostředního okolí bývalé manželky nebo ji jakýmkoliv způsobem kontaktovat. Ještě v den nabití právní moci rozhodnutí Mostečan porušil,“ uvedl policejní mluvčí Václav Krieger.

Exmanžel se měl pokoušet ženu kontaktovat telefonicky, ale i v místě jejího bydliště. Podle protokolu tam zvonil na domovní zvonek a marně se dožadoval vstupu do panelového domu. S neúspěchem se nespokojil a poškozenou měl snahu kontaktovat i v následujících dnech. Několikrát se snažil ženě opětovně volat a dvakrát se mu podařilo se s ní potkat. Ta vždy ale ihned odešla, protože se bála fyzického napadení. „Podezřelý se snaží bývalou manželku kontaktovat dokonce i přes vnuka, kterému předává různé vzkazy,“ dodal mluvčí.

Za porušení předběžného opatření vydaného Okresním soudem v Mostě hrozí muži v případě uznání viny až dvouleté vězení. 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru