Foto: redakce
Most

Ústecký kraj – V okolí Sněžníku na Děčínsku se od úterý do čtvrtka natáčel seriál Ordinace v růžové zahradě. První scény se začaly natáčet hned z rána a to přímo v obci na louce u Hřebenové boudy (u křižovatky k rozhledně). Později se herci a další personál přesunul do lesa k Tisé a další dny až k rozhledně Sněžníku.

Nechyběly hvězdy jako Kateřina Brožová, Petr Rychlý, Ladislav Ondřej jako představitel mladého Mázla, Zdeněk Godla, Robert Urban, Radim Fiala, Marika Šoposká, Ivan Lupták, Sarah Haváčová a mnoho dalších.

Foto: redakce

Natáčení se dále zúčastnilo několik desítek komparzistů, místní hasiči z dobrovolné jednotky a městští strážníci. Na natáčení se samozřejmě podílel početný technický tým, kameramani, režisér a další.

Foto: redakce

Při natáčecím dni došlo k úrazu jednoho z herců, který představoval policistu. Zranil si nohu a z místa ho do nemocnice převezla sanitka. On sám pak poděkoval prostřednictvím mailu jak záchranářům, tak i dobrovolným hasičům při ošetření a následném převozu do nemocnice. V televizi se díly z našeho kraje objeví přibližně za tři měsíce.

Takto zraněný herec poděkoval Zdravotnické záchranné službě Ústeckého kraje, která děkovný e-mail sdílela na svém profilu na Facebooku:

"Dobrý den,

tímto emailem by jsem, chtěl srdečně poděkovat členům posádky ZZS v Děčíně. Dnes 26.3. jsme natáčeli na děčínském Sněžníku seriál Ordinace v růžové zahradě, kde hraji epizodního policistu. Při jedné scéně se mi stal úraz. Bohužel bylo to tak bolestivé, že produkce zavolala sanitku. Po příjezdu posádky na místo se členové posádky chovali maximálně profesionálně. Vlídné a soucítěné chování, paní doktorky a řidiče bylo potěšující.

Já musím říct, že máme v našem zdravotnictví profesionály a u ZZS v Děčíně můžete dávat, své zaměstnance celému světu příkladem. Po celou dobu, cesty do děčínské nemocnice, komunikace, dokonce aby jsem chvíli necítil, bolest došlo i na pár vtípků. Po předání v ordinaci, mi popřáli mnoho štěstí a brzké uzdravení.

Pane řediteli prostřednictvím tohoto emailu chci Vaším zaměstnancům od srdce poděkovat. Za jejich pomoc, vstřícnost a lidskost. V téhle těžké době to, beru jako vzácnost které si vážím. Prosím předejte to Vaším zaměstnancům.

Ještě jednou velké DĚKUJI."

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru