Foto: Marcela Novotná
Most

Most – V těchto dnech se uskutečnily v Mostě zápisy do prvních tříd. Řada rodičů s dětmi zamířila na 4. ZŠ Václava Talicha. Desítky budoucích prvňáčků si ve čtvrtek a dnes otestovaly, co je bude od září čekat. Vyzkoušely si nanečisto psaní čísel do písku, křídou písmena na tabuli a hlavně poprvé zažít pocit jaké je to být ve škole a ve třídě s budoucími učitelkami.

„Jsem mile překvapen, kolik rodičů s dětmi první den zápisu do školy zavítalo. Budoucí školáci, kteří prošli kolečkem, si také odnesli diplomy, drobné dárky a někteří zájemci i obrázek na obličeji,“ řekl k akci zástupce ředitele Jakub Melich.

Dobrý pocit ze zápisu měla i budoucí prvňačka Izabella: „Měla jsem trému a jsem ráda, že jsem to zvládla.“

Její maminka dodala, že školu zvolila na základě kladných referencí: „Máte tady individuální přístup k dětem a hodně aktivit i v podobě odpoledních kroužků jako je školní klub, badminton, atletika, školní noviny a další zajímavosti.“

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru