Váženým hostem, který se svým hlasem umí divy, nebyl nikdo jiný než Vladimír Hron. Foto: archiv 4. ZŠ Most
Most

Most – Středa 16. dubna je v kalendáři vyznačena jako Mezinárodní den hlasu, který si klade za cíl připomenout význam tohoto jedinečného lidského atributu. Letos si tuto příležitost připomněla i 4. základní škola v Mostě, která uspořádala besedu se známým českým moderátorem, zpěvákem, komikem a imitátorem Vladimírem Hronem.

Beseda s panem Hronem se nesla ve velmi přátelském duchu a poskytla žákům nejen zábavu, ale také důležité ponaučení o péči o hlas. Hronova schopnost imitace známých osobností jako Karel Gott, Luděk Sobota, Václav Zeman nebo Václav Klaus byla pro žáky fascinujícím zážitkem, který ještě více podtrhl význam a univerzálnost lidského hlasu.

Mezinárodní den hlasu, který se slaví od roku 2003, je věnován oslavě hlasu a jeho důležitosti v životě člověka. Jedním z hlavních cílů tohoto dne je také zlepšení péče o hlas a prevence proti jeho možným poškozením, jako je pasivní kouření a další škodlivé vlivy.

Vladimír Hron, osobnost, která se stala středem pozornosti besedy na 4. základní škole v Mostě, je českým moderátorem, zpěvákem, komikem a imitátorem. Jeho schopnost přesvědčivě imitovat známé osobnosti a jeho charismatický projev ho řadí mezi výrazné osobnosti českého showbyznysu. Narodil se 25. června 1966 v Mostě a během své kariéry se prosadil v různých oblastech umění, ať už jako moderátor, zpěvák či komik. Jeho účast na besedě v Mostě přinesla žákům nejen zábavu, ale také inspiraci a povzbuzení k péči o jejich vlastní hlas a jeho možnosti.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru