Ilustrační foto: PČR
Most

Most, Litvínov – Policejní vyšetřovatel zahájil trestní stíhání dvou mužů ve věku 37 a 39 let ze spáchání zločinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Jeden prodával drogy v Mostě, druhý v Litvínově.

První z nich měl prodávat drogy od roku 2017 do současné doby. Neaktivní byl pouze v letech od 2020 do května 2022. To si totiž odpykával výkon trestu odnětí svobody. „Stíhaný měl poskytnout pervitin v několika případech v částkách od 200 až 500 za jednotlivý prodej. Obchod probíhal na různých místech okresního města," uvedl policejní mluvčí Václav Krieger.

Podle policistů druhý z obviněných pro změnu distribuoval metamfetamin v Litvínově, a to od loňského roku. Při prodeji Inkasoval obdobné částky. V jednom případě se nezdráhal přijmout místo platby starší televizor.  Oba mají s tímto nelegálním obchodem s pervitinem zkušenost. Není to totiž poprvé. „Okresní soud v Mostě oba už minulosti za obdobné páchání trestné činnosti potrestal. Teď jsou v případě dalšího odsouzení ohroženi až desetiletým vězením," dodal mluvčí. 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru