Ilustrační foto: CC0
Most

Most – Nový hladký asfalt na stezce kolem Benediktu si o víkendu užívali první příznivci jízdy na kolečkových bruslích. Technické služby města Mostu nyní pracují na obnově nejrizikovějšího úseku na Matyldě, jejíž ovál je svými parametry ideální pro všechny výkonností úrovně bruslařů.

Rekonstrukce nejrozbitější části dráhy na Matyldě začala v pondělí. Hotovo má být ve čtvrtek 19. dubna. Do té doby musí sportovci počítat s částečnými omezeními na dráze. „Do budoucna nevylučujeme kompletní výměnu povrchu po celé délce," dodal primátor Mostu Marek Hrvol.

Stánek s občerstvením se začal budovat už loni. Jeho zprovoznění zbrzdily potíže s nestabilním podložím svahu nad stánkem. Foto: město Most

Kromě inkriminovaného úseku se technické služby zaměří také na rekonstrukci slunečníků tak, aby byly všechny připraveny na letní sezónu. Vedení města doufá, že letos bude nejpozději na hlavní sezónu zprovozněn i loni postavený kiosek s toaletami. „Stánek je napojený na sítě, objevily se ale opakovaně problémy s napojením na kanalizaci. Museli jsme udělat kanalizační čerpací šachtu, ale i tak jsme museli opakovaně řešit stabilitu podloží svahu nad stánkem, aby se to nesesunulo dolů. Do dvou týdnů by mělo být hotové stabilizační opatření," vysvětlil vedoucí odboru investic František Jirásek. 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru