Ilustrační foto
Most

Most, Lom – Že se hloupost může velice nevyplatit, o tom se přesvědčili dva mladí muži z Lomu, kteří se vydali na nákup do mosteckého hobby marketu. Zalíbil se jim kromě nakoupeného zboží i přepravní vozík.

Policisté z obvodního oddělení Zahradní předali sdělení podezření bratrům, oba ve věku 19 let, ze spáchání přečinu krádeže. „Na samotném závěru minulého pracovního týdne se vydali koupit interiérové dveře do jednoho z mosteckých hobby marketů. Před prodejnou si zapůjčili nákupní paletový vozík a společně se vydali pro dveře. Po zakoupení zboží se měli rozhodnout, že dveře naloží do nákladního vozidla i s vypůjčeným vozíkem, a to i přesto, že si před obchodem přečetli varující informaci o krádeži," uvedl policejní mluvčí Václav Krieger.

Oba pak jeli do Lomu u Mostu, kde chtěli nákup složit. Tam byli ale zadrženi přivolanou policejní hlídkou, protože transportní vozík má hodnotu 13 tisíc korun. „Pak si prý uvědomili, že udělali zřejmě hloupost. Ta je může stát v případě odsouzení až dva roky vězení," dodal policejní mluvčí.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru