Lidem vadil nedělní hluk z autodromu, městská policie přijala patnáct stížností
Na autodromu se testují i takovéto speciály. Ilustrační foto: e-mostecko.cz
Most

Most - Kvůli nepřiměřenému hluku z autodromu, kde se jezdilo v neděli odpoledne i přes to, že to zakazuje v takových případech městská vyhláška, si stěžovalo na městskou policii patnáct lidí.

Hluk, který vyvolaly testovací a volné jízdy automobilů a motocyklů na Autodromu Most v neděli 2. dubna, pokračoval i po 12. hodině. Na porušení obecně závazné vyhlášky o regulaci hlučných činností si proto v odpoledních hodinách stěžovalo patnáct obyvatel Mostu formou telefonických oznámení, které přijala Městská policie Most na tísňové lince 156. "Oznámení se týkala nadměrného hluku ze závodních strojů v prostoru Autodromu Most, který znemožňoval občanům nedělní odpočinkové aktivity," uvedl mluvčí města Petr Baraňák.

Hlídky městské policie provedly na místě šetření, pořídily potřebný důkazní materiál a sepsaly oznámení o přestupku. "V tuto chvíli neřeší odbor správních činností Magistrátu města Mostu žádné přestupkové řízení ve zmíněné záležitosti. Řízení zahájí ve chvíli, kdy od Městské policie obdrží podklady. Podle předpokladu by tyto materiály mohl odbor mít do konce tohoto týdne," dodal mluvčí města.

Jak se k porušení vyhlášky staví autodrom, píšeme zde

{article 22436}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru