Zaměstnavatelé, vyzkoušejte jedinečný teambuilding v Mostě a Litvínově. Už je přihlášeno 16 firem
Foto: Marcel Hejra
Most

Mostecko - Víte, jak nejsnáze posílit týmového ducha ve vaší společnosti? Jak si udržet zdravé, usmívající se a energií nabité zaměstnance? Chcete poměřit síly s mosteckými úředníky, příslušníky policie ČR, bankéři z Komerční banky, studenty Střední školy pro marketing a ekonomiku podnikání nebo s týmem ze Solar Turbines EAME s.r.o. z průmyslové zóny Triangle?

Zapojte svou továrnu, elektrárnu, IT firmu, banku či jakoukoli jinou firmu do celostátní soutěže Do práce na kole 2017, která letos poprvé proběhne také v Mostě a Litvínově! Pro soutěžící jsou připraveny zajímavé ceny. Hlavní cenou pro Most a Litvínov je městské jízdní kolo Merida, v hodnotě 19.490,- Kč, které poskytl do soutěže hlavní partner DPNK, prodejna CYKLO POINT MOST. Cílem soutěže je přimět co nejvíce lidí, aby se (zejména po městě) pohybovali na vlastní pohon, a udělali tak něco nejen pro svoje zdraví, fyzičku a lepší náladu, ale i pro přívětivější města a jejich zdravější ovzduší.

1004dopracenakole2

Zaměstnanci firem utvoří 2-5 členné týmy, zaregistrují se do konce dubna na www.dopracenakole.cz a napříč republikou pak celý květen soutěží v několika kategoriích o nejrůznější ceny. Zapojit se mohou nejen cyklisté či koloběžkáři, ale také chodci a běžci (ty letos čeká speciální běžecká kategorie). Hlavní soutěžní kategorií je pravidelnost, takže můžete vyhrát, i když to z domova do práce nemáte vůbec daleko.

A protože se loni po boku bezmála 11 000 účastníků z 1 825 firem z celé republiky zapojilo i 62 zaměstnanců magistrátu města Mostu, rozhodla se mostecká radnice pro ostrý start. Letos se stala lokálním koordinátorem a všechny obyvatele Mostu a Litvínova zve k účasti.

„Zapojte se a udělejte něco pro sebe i své okolí!“ Zaregistrujte se do soutěže Do práce na kole včas. Do konce tohoto týdne zaplatíte nejnižší účastnický poplatek.

Vážené osobnosti, které podpořily letošní ročník, jsou paní profesorka Helena Illnerová a pan profesor Pavel Pafko. Oba ve svém věku (70+) jezdí pravidelně do práce na kole a ztělesňují tak motto letošního ročníku „Do práce na kole jezdí profíci". Další informace o soutěži, pravidla i registrace naleznete na www.dopracenakole.cz.

Ceny do soutěží věnovali místní podnikatelé, kteří chtěli podpořit snahu o zlepšení životního prostředí a veřejného prostoru ve městě, ve kterém působí a žijí. Vyhrát tak můžete například exkluzivní moravská vína z Vinotéky Bez Kocoura Most, balíček lahodných sýrů ze Sýrárny Most v ulici Budovatelů, generální úklid domu či bytu od úklidové firmy Pohoda, permanentky na Zumbu s Davidem Juřinou nebo sadu úsporných žárovek a dalšího elektromateriálu od firmy iElektra.

E-Mostecko spolu s Hit Radiem FM podpořilo kampaň jako mediální partner.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru