ROZHOVOR: Mostečan Tomáš Hrdlička míří do velkého světa modelingu
Tomáš Hrdlička. Foto: Milan Junek
Most

Most – Mostecko plodí úspěšné a pohledné muže. Vzpomeňte sportovce a modela Josefa Karase či nejkrásnějšího muže planety Tomáše Martinku. Brzy se k nim může přidat další. Mostečan Tomáš Hrdlička byl vybrán do finále tuzemské soutěže Tvář roku.

Jak jsi se k modelingu dostal, měl jsi nějakou podporu?

K modelingu jsem se dostal náhodou, když mě spatřila jedna slečna, která mě hned poslala za fotografem Milanem Junkem. Podporu jsem nedostával. Musel jsem si jí získávat sám od sebe.

Byl to vždy tvůj sen, nebo jsi chtěl dělat něco jiného?

Abych pravdu řekl, tak můj sen to nebyl, ale postupem času se mi dostávalo několik zpráv, zda dělám modela, že mám na to potence a že to mám rozhodně zkusit. Můj sen byl dokázat to, že se dá všechno zvládnout, a to bez výmluv. Původně jsem chtěl dělat takovou práci, kde pomohu ostatním lidem.

Jaký je ten správný recept pro dobře vypracovanou postavu? Je v tom správná strava, pravidelné cvičení, nebo snad poctivá manuální práce?

Tak správný recept na vypracovanou postavu je zdravá výživa a poctivý trénink, ale také v naší mysli a vitalitě se ukrývá ten správný recept.

1004tomashrdlicka1

Co je v tomto ohledu podle tebe nejdůležitější?

Myslím si, že nejdůležitější je vždy se odhodlat k něčemu něco pro sebe udělat.

Co bys vzkázal klukům, kteří se chtějí vrhnout na dráhu modelingu?

Chtěl bych jim vzkázat jednu důležitou věc. Když se do něčeho pustíte a ono to nevyjde, tak nezoufejte a zkuste to dál, protože nikdy nevíte, kdy bude ten krok poslední a vy budete stát tam, kde jste chtěli být.

Je v dnešní době těžké se prosadit?

Co se týče prosazování, tak bych chtěl podotknout, aby byl člověk trochu drzý, nebál se ptát a uměl otevřít pusu.

Máš nějakého manažera, popřípadě působíš v nějaké modelingové agentuře?

Zatím nejsem v žádné agentuře a nemám žádného manažera. Myslím si, že všechno má svůj čas a po soutěži Tvář roku 2017 budu věřit, že si mě někdo všimne.

1004tomashrdlicka2

Koho považuješ za svůj největší vzor, máš-li nějaký?

Mým vzorem je Jean-Claude Van Damme, protože toho hodně dokázal a byl mou motivací hlavně, když pracoval na svém těle.

A poslední otázka, která bude nejspíše zajímat především čtenářky: Máš přítelkyni? Pokud ano, jak se staví k tvé kariéře modelingu? Podporuje tě v tvých snech?

Přítelkyni mám sice pouhé tři měsíce, ale jsem za ni hrozně rád. Má přítelkyně byla vždy hrozně žárlivá, když viděla mé akty. Poté ale pochopila, že je to můj koníček, který dělám rád, ne jen proto, abych se ukazoval ženským, ale protože mě to baví a jdu si za svým snem. Tím je dokázat ostatním, ale hlavně sobě to, že na to opravdu mám.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru