OBRAZEM: Čas na oslavu! Taneční studio Kamily Hlaváčikové obhájilo tituly Mistrů ČR
Oslavy vítězství. Foto: TS KH
Most

Most - Mostecké Taneční studio se zúčastnilo soutěží MČR CZECH DANCE TOUR v Mladé Boleslavi a FESTIVALU TANEČNÍHO MLÁDÍ v Brně. Nejprve muselo studio vybojovat finálová a postupová kola z krajů a pak z MČ, odkud se studio dostalo na MČR.

Děti a choreografové z tanečního studia opět dokázali, že patří mezi špičkové české tanečníky. Prvenství vybojovala choreografie s názvem Jdeme na párty v kategorii děti v disciplíně Plesové formace, další prvenství vybojovaly mažoretky s choreografií Alenka v říši divů v kategorii junior v disciplíně mažoretky.

Pozadu nezůstaly ani další vyslané taneční skupiny. Druhé místo získala choreografie Willy Wonka v kategorii děti v disciplíně mažoretky. Nejmladší soutěžní skupina mini děti získala hned dva tituly, nejdříve z Brna přivezla titul vicemistr ČR v kategorii plesová předtančení za choreografii Beach party, s touto choreografií děti vybojovaly v Mladé Boleslavi titul II. vicemistr ČR.

Děti z Tanečního studia Kamily Hlaváčikové se těší na mistrovství Evropy, které se bude konat koncem září v Polsku. Poděkování patří nejen dětem, rodičům a partnerům studia, bez kterých by nebylo možné se některých soutěží vůbec zúčastnit, ale hlavně trenérům a choreografům skupin: Kamile Hlaváčikové, Martině Smitkové, Janě Havlíkové, Taťáně Sklenářové, Kateřině Martínkové, Tereze Smitkové, Michalovi Cieslovi, Pavlíně Černé a Anetě Lejčkové.

Taneční studio opět dokázalo, že patří mezi nejlepší tanečníky ČR. Rodiče děti přivítaly v Mostě jak se patří na MČR.

Foto

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru