Mladý pár sprejerů řádil v parku nad sportovní halou, odnesla to i socha
Ilustrační foto
Most

Most - Hlídka strážníků zadržela na základě oznámení dvojici sprejerů poblíž parku nad sportovní halou. Mladík ve věku 18 let měl se svoji mladší přítelkyní v odpoledních hodinách barevnými spreji postříkat v oddychové zóně květináče, zídky a lavičku.

"Dokonce nastříkali červenou barvu na hlavu sochy v jednom z bazénků. Svým nerozvážným jednáním způsobili městu Most škodu za více než 6 tisíc korun. Spreje pak zahodili do popelnice, kde byly následně nalezeny. Policie mladíkovi sdělila podezření z přečinu poškození cizí věci a jeho mladší přítelkyni podezření z provinění," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru