Dva psi museli do útulku, majitele třetího prozradil čip
Odchycení psi. Foto: MP Most
Most

Most - Dva psy odchytávali mostečtí strážníci v Lomu a Mostě. Nejednalo se o úplně tradiční plemena. Zvířata skončila v mosteckém útulku. Třetího psa, kterého odchytili, se podařilo vrátit majiteli.

Odchyt psa v obci Lom

Na základě veřejnoprávní smlouvy hlídka městské policie provedla odchyt psa v obci Lom. Jednalo se o rasu bulmastifa světlé barvy. Pes byl umístěn do útulku pro opuštěná zvířata v Rudolicích.

Zatoulaný bernardýn

V ulici Alej Boženy Němcové starší muž nalezl zatoulaného psa rasy bernardýn, kterého následně předal hlídce městské policie, která ho také umístila do útulku pro opuštěná zvířata v Rudolicích.

Nalezený retrívr

Mladý muž upozornil strážníky městské policie na zatoulaného psa, kterého nalezl v ulici Čsl. armády. Uvedeného psa strážníkům předal a jednalo se o rasu labradorského retrívra. Poté byl zjištěn u psa čip a podle něho se vyhledal jeho majitel, kterému byl v pořádku předán.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru