OBRAZEM: Hasiči vyjeli se svou technikou na oslavu výročí svých kolegů
Hasičská technika na Zabrušanských slavnostech. Foto: Lukáš Ondroušek
Litvínov

Zabrušany - Několik hasičských jednotek, jak podnikových HZSP Unipetrol RPA, SD HZS Bílina, tak jednotek Sboru dobrovolných hasičů Litoměřice, Žalany, Zabrušany, Sobědruhy, Braňany, Oldřichov, Ohníč či Spořice předvedlo své vozy a jejich vybavení na slavnostech v Zabrušanech.

Vše se konalo na počest 810 let od založení obce Zabrušany a 70 let od založení Sboru dobrovolných hasičů Zabrušany. Hasiči také předvedli několik ukázek, se kterými se běžně setkávají, například uhašení požáru nebo rozstříhání vozu s vyproštěním zraněné osoby.

Program byl velmi bohatý. Byly zde připravené atrakce pro děti a pro větší silová soutěž, dobré jídlo a pití. K poslechu jim hrála živá kapela. Večerní program byl zakončen fakírskou show a tichým ohňostrojem.

Do Zabrušan dorazili i lidé z dalekého okolí a akce byla velice povedená.

Fotogalerie

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru