DNES SE DĚJE: Stavbaři uzavřeli na dlouhou dobu most u muzea
Most je uzavřený kvůli stavbě přemostění přes železniční koridor a řeku Bílinu.
Most

Most - Most u Oblastního muzea v Mostě je pro motoristy od pátečního rána zavřený. Není možné na něj najet ve směru od Teplic ani sjíždět na Litvínov a Chomutov. 

Důvodem je stavba nového mostu, který je součástí výstavby silnice vedoucí kolem jezera Most. Uzavírka bude trvat do konce roku nebo do ukončení stavebních prací.

Není tedy možný sjezd z přemostění směr Litvínov, Chomutov, ani nájezd do Mostu ze směru Teplice, Praha. Objízdná trasa je vyznačená. Sjezd směrem na Teplice, Prahu a nájezd od Litvínova a Chomutova jsou zatím bez dopravního omezení.

Kudy jezdit

Na Litvínov můžete nyní po objížďce po koridoru, kde se otočíte na přemostění u výjezdu z Mostu na Chanov, nebo jeďte přes město rovnou tam. Druhá cesta vede okolo autodromu, přes Souš a Komořany do Záluží. To je nyní také nejrychlejší cesta na Chomutov. Třetí variantou je cesta okolo zimního stadionu, kostela a přes Braňany do Litvínova.

Na příjezdu do Mostu od Teplic a Loun nejezděte až pod Hněvín, do Mostu najeďte hned za benzinkou u Chanova.

Stavba nového mostu

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru