PŘÍBĚH: Pěkná a sympatická baculka z Mostu postoupila do finále Miss prima křivky
Štěpánka Poláková. Foto: Olga Markuzziová
Most

Most - Zazvonil mi telefon, na druhém konci mužský hlas, který mi oznámil, že jeho manželka postoupila do finále soutěže krásy žen plných tvarů a jestli se s ní nechci potkat. Schůzku jsme domluvili. Já i manžel jsme přišli o chvilku dřív. Díky tomu jsem mohla pozorovat, jak se ke stolu ladným pohybem přibližuje krásná žena, její boky se vlnily a ňadra pohupovala, na tváři milý úsměv.

Setkání se Štěpánkou Polákovou bylo příjemné. Samozřejmě jsem ji pozorovala a v hlavě si promítala, proč by mohla soutěž Mis prima křivky vyhrát. Krása z ní vyzařovala, sama prozradila, jak mnoho už jí účast v soutěži dala. Zřejmě to již bylo znát, i když Štěpánka je zvyklá jednat s lidmi, pracuje v odborech a má na starosti celé severní Čechy, kde pracujícím pomáhá prosadit požadavky vůči zaměstnavatelům. I tak měla prý o sobě své pochybnosti, jak uvedla a postoj vůči ní samé jí už hodně ovlivnila účast v soutěži.

„Doporučila bych to všem ženám, najednou se dozvíte, že byste měla ze svých nedostatků udělat přednosti, to bylo pro mě před tím nemyslitelné, nedostatky jsem raději schovávala. Teď si říkám co na tom, člověk se má mít rád takový, jaký je a ráda se nosím. Naučila jsem se dbát a pečovat o sebe více než před tím, a dělám to ráda,“ sdělila Štěpánka.

Štěpánka prozradila, že se do soutěže přihlásila sama, chtěla poznat něco nového. „Myslela jsem, že jen tak přijdu, projdu se, oni řeknou ano nebo ne a hotovo. Vůbec jsem nečekala, co všechno, pokud v castingu uspěju, nás bude čekat. Spoustu hodin cvičení, chůze, máme kurzy sebeobrany, které mají posílit naše sebevědomí a také schopnost ubránit se agresorům, dozvídáme se jak se sebou pracovat.“

Štěpánce je pětatřicet let, potkaly jsme se den po jejích narozeninách, pochází z Mostu, je vdaná, s manželem vychovává nevlastního, čtrnáctiletého syna. Oba přišli na schůzku se Štěpánkou, společně působili mile a vyrovnaně, bylo vidět, že se mají rádi. Štěpánka ráda cestuje, jejím velkým snem je navštívit Moskvu a Nový Zéland. Před několika lety byla pracovně nějakou dobu v Irsku, kde se naučila slušně mluvit anglicky. Angličtině by se však ráda věnovala více a chtěla by ji ještě zdokonalit. Má ráda přírodu, umí jezdit na koni, tomuto sportu se věnovala jako teenager, zvládne i jízdu na silné motorce. S manželem Romanem, který miluje myslivost, ráda chodí do lesa, doprovází je i jejich dva psí mazlíčci, rotvajler a bavorský barvář. Má ráda lidi a píše básně. Skládání veršů si zvolila jako finálovou disciplínu. Porotci jí určí několik slov a ona z nich za určitý čas vytvoří báseň.

„Když jsem manželku uviděl poprvé, zaujalo mě nejvíce její znaménko nad rtem, připadalo mi velice sexy. Pak mi připravila překvapení, když mi napsala báseň, bylo to poprvé, kdy mi to někdo udělal, bylo to velmi zajímavé. Manželku podporuji a moc jí fandím, aby uspěla. Mění se mi před očima, je šťastnější, má sama ze sebe radost, a to je moc fajn,“ uvedl manžel.

Čekám dřinu, ale těším se na to

Do finále jí s konkurentkami čekají dvě soustředění. Obě soustředění proběhnou v krásném prostředí areálu Monínec, kde jim trenéři dají do těla. „Po prvním soustředění jsem byla zničená, ale přitom hrozně spokojená, bolest svalů jsme rozcvičili dalším cvičením, myslela, jsem, že se druhý den nepohnu. Když nám řekli, že bolest musíme rozcvičit, nevěřila jsem, že by to vůbec šlo a pak jsem byla překvapená, že ano a cítila jsem se úžasně. Čekám dřinu i na dalších soustředěních, ale moc se na to těším. Okolo soutěže se pohybují skvělí lidé, nejsou tam proto, aby nám uškodili, ale naopak. Připraví nás co nejlépe to jde na finálový večer,“ dodala Štěpánka.

Co jí zatím soutěž dala? „Poznala jsem nové lidi a navázala některá přátelství. Doufám, že se budu s dívkami, se kterými jsem se sblížila, scházet i po soutěži.“

Finále soutěže Miss prima křivky proběhne 19. září od 19 hodin v Bránickém divadle v Praze. Štěpánku Polákovou můžete podpořit zasláním svého hlasu.  Pokud chcete Mostečanku Štěpánku Polákovou v soutěži podpořit, pošlete jí svůj hlas, hlasování probíhá na webových stránkách soutěže zde.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru