Kriminalisté se v Mostě zabývají prodejem městského majetku pod cenou
Město Most. Ilustrační foto
Most

Most - Policie České republiky, oddělení hospodářské kriminality v Mostě, požádalo město Most o spolupráci při šetření ve věci trestního oznámení na zastupitele města Most pro údajné nehospodárné nakládání s veřejným majetkem.

Podle policistů jde o prodej městského majetku pod cenou a bez výběrového řízení . Jedná se například o prodej jeslí a mateřské školy v ulici K. H. Borovského, pozemku pro výstavbu rodinných domů na Benediktu, bývalého klubu důchodců či směny bývalé budovy Centra volného času ve středu města za fotbalové hřiště v Čepirozích. Prodej všech těchto šetřených záležitostí proběhl v době předchozích vedení města Most. "Současné vedení města přislíbilo Policii České republiky při vyšetřování veškerou součinnost," informoval mluvčí města Petr Baraňák.

„Kriminalistům poskytneme veškeré podklady, kterými magistrát disponuje – od zápisů jednání zastupitelstva až po dokumenty z odboru městského majetku,“ uvedl primátor Mostu Jan Paparega. Za Magistrát města Mostu byl jako osoba oprávněná k jednání s Policií české republiky stanoven vedoucí odboru městského majetku František Svoboda.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru