Pomáhal starší ženě s berlemi do schodů a okradl ji o peněženku. V supermarketu pak dostal chuť na vodku
Ilustrační foto
Most

Most - 31letý muž z Mostu v podchodu u zimního stadionu v Mostě nabídl pomoc seniorce, která stoupala po schodech s berlemi. Využil situace a z tašky, kterou jí vynesl po schodech, odcizil peněženku s finanční hotovostí ve výši 9 000 korun.

"Žena měla podezření na krádež a absenci peněženky zjistila okamžitě, muž jí však vše popřel a z místa rychle odešel. Kriminalisté jeho totožnost nakonec provedeným šetřením zjistili. Vyšetřovatel Mostečana obvinil z přečinu krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Odcizené peníze již kriminalisté nezajistili, ty muž utratil pro svoji potřebu. Obviněný je stíhán na svobodě," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Muž kradl později i v jednom mosteckém supermarketu, kde odcizil láhev vodky. Tu si ještě v prodejně zastrčil za opasek kalhot a poté prošel pokladnou bez zaplacení. Neunikl ale pozornosti ostrahy, která ho zadržela a předala policii.

"Lup byl zajištěn a vrácen zpět do prodeje. Policie mu sdělila podezření ze spáchání přečinu krádeže, za který mu hrozí až tříletý trest odnětí svobody. Muž byl letos odsouzen pro jinou krádež k podmíněnému trestu," dodala mluvčí.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru