Pozná někdo dvojici? V obchodě platili cizí platební kartou
Foto: Policie ČR
Most

Most - Policie v Mostě vyšetřuje případ trestného činu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Neznámý pachatel si neznámo jak a kde opatřil cizí platební kartu a s ní pak v několika případech uskutečnil několik plateb.

"Poslední výskyt byl zaznamenán v polovině června v prodejně potravin v centru města Mostu, ve které měla kartu v držení dvojice, která je zachycena na kamerovém záznamu z prodejny," uvádí mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Šlo o muže ve věku kolem 30 let, vysoký asi 190 cm, měl tmavé krátké vlasty vystříhané, vzadu měl copánek. Žena ve věku kolem 20 až 30 let měla blond vlasy a na sobě šedé šaty.

"Pokud někdo pozná ženu a muže na fotografiích, může zavolat policistům na linku tísňového volání 158," dodala Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru