Agresivní muž útočil na sídlišti. Při zákroku proti němu se poranil i strážník
Ilustrační foto
Most

Most - Anonym oznámil na linku 156 mostecké městské policie, že v ulici Komořanská dochází k fyzickému napadání několik osob. Na místo byly vyslány hlídky městské policie a uvedený prostor byl monitorován operátorem městského kamerového systému.

K strážníkům se na místě přihlásil muž, který byl fyzicky napaden jiným mužem, kterého následně označil jako útočníka. Tento útočník se choval agresivně, pokoušel se napadat další přítomné osoby na místě a byl zjevně pod vlivem alkoholu nebo jiných návykových látek.

Následně tento muž začal verbálně napadat strážníky městské policie. "Ze strany strážníků byl muž vyzván, aby zanechal protiprávního jednání a prokázal svoji totožnost. Na uvedenou výzvu nereagoval a jeho agresivní jednání se vůči strážníkům stále stupňovalo. Z tohoto důvodu byly proti muži použity donucovací prostředky," uvedl mluvčí městské policie Vlastimil Litto.

Po provedených nezbytných úkonech byl muž následně převezen k lékařskému ošetření po použití donucovacích prostředků do mostecké nemocnice a poté byl předán Policie ČR na jejich služebně k dalšímu šetření. "Při použití donucovacích prostředků proti agresivnímu muži došlo i k drobnému poranění zasahujícího strážníka," dodal mluvčí městské policie.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru