OBRAZEM: Práce na Divadle rozmanitostí pokračují, do konce září by mělo mít nový kabát
Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Program snižování energetické náročnosti veřejných budov v Mostě pokračují. Divadlo rozmanitostí, které hostí zejména dětskou a loutkovou scénu, se během letošního léta oblékne do nového kabátu.

„Rekonstrukce budovy zahrnuje zateplení fasády objektu kontaktním zateplovacím systémem v kombinaci s provětrávanou fasádou, výměnu oken a vchodových dveří. Úprava či výměna se týká i konstrukcí ovlivněných zateplením objektu, jako jsou například parapety a hromosvody, a vzduchotechnického zařízení pro odvětrání sociálních zařízení v objektu. Opraven bude rovněž okapový chodník podél objektu a venkovní schodiště. Omítka nové fasády bude mít tři barvy, červenou, oranžovou a šedivou,“ uvedl Jan Kritzbach z odboru investic mosteckého magistrátu.

2308divadlo

Foto: Oldřich Hájek

Vítězem veřejné zakázky na snížení energetické náročnosti budovy Divadla rozmanitostí se díky své cenové nabídce ve výši 7 806 997 bez DPH stala Stavební a obchodní společnost Most. Stavební práce právě probíhají, skončit by měly do 30. září.

2308divadlo2

Foto: Oldřich Hájek

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru