Vzal své přítelkyni klíče od bytu její matky. Ukradl tam notebook, který potom prodal
Ilustrační foto
Most

Most - 25letý muž z Mostu vzal své přítelkyni klíče od bytu její matky, do bytu pak v srpnu vnikl v době, kdy uvnitř nikdo nebyl. Odcizil tam notebook v hodnotě 17 tisíc korun.

"Policisté obvodního oddělení, kteří případ krádeže šetřili, nyní na základě výsledků šetření sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinů krádeže a porušování domovní svobody 25letému muži z Mostu. Lup muž zpeněžil v jedné mostecké restauraci. Policisté obvodního oddělení Most Zahradní nového majitele přenosného počítače vypátrali a odcizený notebook zajistili," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru