Jízdní řády teď můžete sledovat jednoduše v telefonu. Dopravní podnik spustil novou aplikaci
Ilustrační foto: Kuba Zápotocký
Most

Most, Litvínov – Dopravní podnik měst Mostu a Litvínova zpřístupnil mobilní aplikaci jízdních řádů. Aplikace Jízdní řády „JRm“ společnosti FS Software, s.r.o., je určena pro platformy s operačním systémem Android (Samsung, Huawei…) a iOs pro zařízení iPhone, iPad, iPad Pro.

Společnost FS Software, s.r.o., je dlouholetým dodavatelem dopravního podniku, dodává software SKELETON, což je modulární systém pro konstrukci, plánování, řízení a analytiku dopravy. Proto byla zvolena mobilní aplikace od této společnosti. „Jde o další krok, jak vylepšit naše služby pro zákazníky, kteří tak mají další důvod, proč s námi jezdit,“ řekl David Jehlička, dopravně-technický náměstek DOPRAVNÍHO PODNIKU měst Mostu a Litvínova, a.s., s odkazem na probíhající kampaň Máte Hromadu Důvodů.

Stejnou mobilní aplikaci již využívá několik dopravních podniků v České republice. V Ústeckém kraji je to například Dopravní podnik měst Chomutova a Jirkova, Dopravní podnik města Ústí nad Labem, Děčín a společnost ARRIVA CITY Teplice. V dalších krajích jde například o Dopravní podnik měst Liberce a Jablonce, dopravní podniky v Českých Budějovicích, Hradci Králové, Pardubicích, Ostravě, Opavě a Olomouci, na Slovensku jsou to dopravní podniky v Bratislavě, Žilině či Košicích.

Odkaz ke stažení naleznete přímo na webové stránce dopravce (http://www.dpmost.cz).

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru