OBRAZEM: V Mostě byli a jsou šikovní lidé! Jen je objevit
Czech&Slovak PhotoGirl 2017.
Most

Most - Často podceňovaný kraj České republiky se může pochlubit například slavnými sportovci a zejména hokejisty, kteří se tu narodili. V poslední době o sobě dává velice hlasitě slyšet moderátor TV NOVA Petr Říbal, který moderoval finále soutěže Czech&Slovak PhotoGirl 2017, které šéfuje další mostecký rodák, Lukáš Trs.

Není nezajímavé, že právě propojení města Most se soutěží Czech&Slovak PhotoGirl spojilo cesty dvou rodáků z Mostu. Hra a shoda náhod zapříčinila, že prezident soutěže Lukáš Trs oslovil právě moderátora TV NOVA a Evropy 2 Petra Říbala ke spolupráci. Vše se seběhlo velice rychle a až osobní rozhovor odkryl tuto hru osudu. Oba se narodili v Mostě a tak spolupráce mohla čile vzkvétat. Již na počátku letošního ročníku soutěže krásy, kde jde zejména o fotogeničnost a schopnost prezentace dívek v online světě, oslovil Trs vedení města s prosbou podpory jeho projektu. Primátor města Mgr. Jan Paparega i první náměstek Ing. Marek Hrvol věc zvážili a rozhodli se, že tomuto novému a neokoukanému projektu dají zelenou.

Slavnostní finále již třetího ročníku se konalo 29. září 2017 v Praze na Střeleckém ostrově. Zúčastnilo se ho mnoho významných osobností veřejného života. Akci podpořili mistr Jan Saudek, Robert Vano, předsedkyně poroty Helena Vondráčková, Luboš Xaver Vesely, herečka Barbora Mottlová a v neposlední řadě Michal Viewegh. Jednu z hlavních cen předával náměstek primátora města Most Ing. Marek Hrvol a uvedl, že město Most vždy bude podporovat talentované lidi, kteří chtějí něčeho dosáhnout. Přímo pochválil: „Jsme velice rádi, že se v Mostě stále daří pěstovat talent. Je vidět, že když se chce tak to jde,“ dodal Hrvol.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru