Policie dopadla dealera z Mostu, zákazníci za ním chodili na Skupovku
Ilustrační foto
Most

Most - Kriminalisté v rámci akce Flame, na které pracovali několik měsíců, zadrželi a obvinili ze závažného zločinu 49letého muže z Mostu. Za distribuci pervitinu mu teď hrozí až desetiletý trest. Pervitin prodával zejména na Skupovce.

Drogu měl podle policistů distribuovat několik let, a to ve více než 600 případech. Prodal nejméně 180 gramů pervitinu a ve 30 případech i marihuanu. Policie zajistila i 10 gramů pervitinu, který měl u sebe při silniční kontrole.

"Mostečan byl již v minulosti za drogovou kriminalitu odsouzen. Za tento zločin mu nyní hrozí trest odnětí svobody ve výši dva roky až deset let. Vyšetřovatel na obviněného podal státnímu zástupci podnět na vazební stíhání. Ten nebyl akceptován a obviněný muž byl propuštěn a je stíhán na svobodě. Drogu obviněný prodával zejména v ulici Josefa Skupy, kam si pro ni uživatelé docházeli," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru