Sebral klíče od Octavie, které vytratil soused a prodal ji za 6 tisíc. Kupec ji obratem prodal znovu
Ilustrační foto: Renáta Zápotocká
Most

Most - 35letý Mostečan na návštěvě u své přítelkyně sebral klíče od auta sousedovi, který si k ní zaskočil pro cigaretu a klíče vytratil. Potom ukradl auto značky Škoda Octavia a hned ho prodal známému za 6 tisíc korun. Namluvil mu, že je ve finanční tísni.

Auto pak nabídl zájemci z Chomutova, ten mu dal zálohu 17 tisíc korun s tím, že zbytek peněz mu předá až po dodání technického průkazu. Toho se ale nedočkal, na internetu pak zjistil, že vozidlo je odcizené.

"Vyšetřovatel obvinil 35letého muže z Mostu z přečinu krádeže, za který mu hrozí až pětiletý trest odnětí svobody. Druhý, 22letý Mostečan, muž, který auto prodal zájemci z Chomutova, byl obviněn z přečinu podílnictví, za který mu může být uložen taky pětiletý trest odnětí svobody. Vozidlo v hodnotě 141 tisíc korun bylo zajištěno," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru