Mladíkovi ještě nebylo 18 a už krade jako straka. Zálusk měl na hodinky a parfémy
Ilustrační foto
Most

Most - Mladík, kterému ještě ani nebylo 18 let, si krádeží zadělal na pěkný průšvih. V jedné z mosteckých prodejen ukradl z pultu vystavené hodinky v hodnotě skoro 6 tisíc korun. Pak vzal nohy na ramena.

Prodavačka si mladíka všimla, později zjistila i to, že jí zmizely hodinky v hodnotě 5 990 korun. Policisté totožnost podezřelého odhalili a zadrželi ho.

"Hodinky mladík ještě týž den nabídl na ulici k prodeji známému a ten je prodal další osobě. Nakonec hodinky skončily na policii a poté byly vráceny zpět poškozené prodejně," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Mladík měl krást i v jedné mostecké drogerii. Nejdřív vzal z regálu dva parfémy v hodnotě více než 1 900 korun, prošel pokladnou a za zboží nezaplatil. Podruhé už měl smůlu, při krádeži ho přistihl náhodný svědek, zadržel ho a předal pracovníkům prodejny. Pod oblečením měl opět schované dva parfémy.

"Zboží vydal a od policie si odnesl záznam o sdělení podezření z provinění krádeže. Ač mlád, za krádež byl již odsouzen," dodala mluvčí.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru